Συνάντηση με την Επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα. Μαρία Αντωνίου

Θεσσαλονίκη, 09 Αυγούστου 2019

Δελτίο Τύπου
Ο Υφ. Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου υποδέχθηκε στο Διοικητήριο την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα. Μ. Αντωνίου

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου υποδέχθηκε σήμερα στο Διοικητήριο την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα. Μαρία Αντωνίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, δεδομένης της προσωπικής σχέσης που έχουν αναπτύξει από την κοινή τους παρουσία στο Κοινοβούλιο.
Στο επίκεντρο της συζήτησης του κ. Καράογλου με την κα. Αντωνίου βρέθηκε ο κοινός βηματισμός του Υφυπουργείου Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη και του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, για την ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών που θα έχουν ως στόχο την προστασία του brand "Μακεδονία", την ανάδειξη των μακεδονικών προϊόντων μας παντού στον κόσμο, καθώς και τη θωράκιση των χιλιάδων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που χρησιμοποιούν στις εμπορικές τους επωνυμίες τον όρο "Μακεδονικός", "Μακεδονική", "Μακεδονικό".