"Η Ελλάδα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή"

Θεσσαλονίκη, 03 Ιουλίου 2019

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή»

«Το βράδυ των εκλογών η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα, με αυτοδύναμη κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας χθες το βράδυ στην ασφυκτικά γεμάτη πλατεία του Λαγκαδά.
Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να τον ακούσουν και να του σφίξουν το χέρι, ευχόμενοι «καλή επιτυχία», ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο «συμβόλαιο ευθύνης» που θα υπογράψει ο κ. Κυριάκος Μησοτάκης το βράδυ της Κυριακής με όλους τους Έλληνες, έχοντας ως στόχο την ανάταξη της χώρας. «Στις 7 Ιουλίου βάζουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης και γυρίζουμε την πλάτη σε όσους έκαναν τη ζωή μας χειρότερη εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Την Κυριακή, με την ψήφο μας, ανοίγουμε παράθυρο στο πραγματικά καινούργιο που εκφράζει και εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία».
Και συνέχισε: «Ως κοινωνία δεν χρειαζόμαστε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη αλλά έναν υπεύθυνο πολιτικό αρχηγό ο οποίος θα είναι ειλικρινής για όσα μπορούν και πρέπει να γίνουν στην πατρίδα μας».
Εξηγώντας τη σημασία της ισχυρής λαϊκής εντολής που ζητά η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καράογλου επισήμανε πως είναι εθνικό χρέος όλων μας να μην αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη. «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή και εμείς να ξαναγίνουμε υπερήφανοι ως Έλληνες» έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος.
Σήμερα, ο κ. Καράογλου πραγματοποιεί μεγάλη ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στο Ζαγκλιβέρι και τον Σταυρό.