"Μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη χώρα"

Θεσσαλονίκη, 29 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη χώρα»

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα, την ασφάλεια και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας» τόνισε από τα Κουφάλια ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, στο πλαίσιο της δράσης του «Δύναμή μου η φωνή σου».
«Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας. Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα των εθνικών εκλογών. Με την ψήφο μας καλούμαστε να αποφασίσουμε ποια Ελλάδα θέλουμε, της πραγματικής ελπίδας που εκφράζει η ΝΔ ή της μιζέριας που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ» αναρωτήθηκε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Και συνέχισε: «Καλώ κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσους έκαναν τη ζωή μας χειρότερη, έχοντας ως βασική ιδεολογία την αναδιανομή της φτώχειας. Ασκώντας το εκλογικό μας δικαίωμα ανοίγουμε το παράθυρο στην πραγματική ελπίδα, που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη σημασία που έχει η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, ώστε στις 8 Ιουλίου να σχηματιστεί μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έκφραση συμμετοχής στα κοινά από τη συνειδητή άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος. Η καλοκαιρινή ραστώνη δεν πρέπει να μας κρατήσει μακριά από τα εκλογικά κέντρα. Ο εφησυχασμός δεν αποτελεί σύμμαχο, την Κυριακή το... παιχνίδι αρχίζει από την αρχή».
Τέλος, παρουσίασε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωτογενή τομέα, τον οποίο αποκάλεσε «καθρέφτη» της συνολικής κυβερνητικής αποτυχίας. «Κεντρικός πυλώνας της πολιτικής μας είναι η κατάργηση όλων των εμποδίων που κρατούν πίσω τους παραγωγούς που θέλουν να επενδύσουν και να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες. Η αντίληψή μας στηρίζεται σε μια θεμελιακή αλλαγή: Να μεταβούμε από το μοντέλο της οικογενειακής εκμετάλλευσης σε αυτό της αγροτικής επιχείρησης» επισήμανε στην ομιλία του ο κ. Καράογλου.