"Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα του πολίτη"

Θεσσαλονίκη, 24 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου:«Προτεραιότητα μας η καθημερινότητα του πολίτη»

Το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη ανέλυσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στους κατοίκους του Νέου Ρυσίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους.
«Με στοχευμένες πολιτικές και συγκροτημένο σχέδιο θέλουμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα "καλύτερη ζωή για όλους". Να μεταβούμε από τη σημερινή εποχή της ανασφάλειας σε εκείνη της πραγματικής ελπίδας, αποδεικνύοντας στην κοινωνία πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Για να κερδίσουμε αυτό το μεγάλο στοίχημα σας θέλουμε δίπλα μας, σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» τόνισε.
Οριοθετώντας το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως με την ψήφο τους θα κρίνουν το μέλλον της πατρίδας μας τις επόμενες δεκαετίες. «Βρισκόμαστε», είπε, «μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο ένας δρόμος είναι εκείνος του λαϊκισμού και των ανέξοδων υποσχέσεων, σαν αυτόν που βαδίζουμε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα. Ο άλλος, που σας έχει παρουσιάσει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι της ευθύνης και του ρεαλισμού, ο οποίος οδηγεί σε μια Ελλάδα αυξημένων προσδοκιών και ανοιχτών οριζόντων. Στο δικό μας χέρι είναι να επιλέξουμε εκείνον που θα μας οδηγήσει σε ποιο φωτεινά μονοπάτια. Οι επιλογές μας κρίνουν το αύριο των παιδιών μας».
Εξειδικεύοντας τους άξονες των κυβερνητικών προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καράογλου έδωσε έμφαση στην επένδυση σε μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη παιδεία, στη μείωση της γραφειοκρατίας για ένα κράτος αποτελεσματικό και φιλικό προς τον πολίτη, καθώς και στην ανάγκη να εφαρμοστεί μια δικαιότερη φορολογική πολιτική που θα απελευθερώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα της κοινωνίας. Το πρόγραμμα του κ. Καράογλου συνεχίζεται σήμερα, με ομιλία του (στις 20.30), στο Μελισσοχώρι.