Εκδήλωση Θ. Καράογλου με τίτλο "Γυναίκες εν δράσει" την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Θεσσαλονίκη, 21 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου
Εκδήλωση Θ. Καράογλου με τίτλο «Γυναίκες εν δράσει» την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Αφιερωμένη στις γυναίκες που πρωτοπορούν, τολμούν και ανοίγουν δρόμους είναι η εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκες εν δράσει» που διοργανώνει το πολιτικό γραφείο του κ. Θεόδωρου Καράογλου, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.30, στο ξενοδοχείο Porto Palace.
Πέραν του κ. Καράογλου, το λόγο θα πάρουν τρεις γυναίκες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στα δρώμενα της Θεσσαλονίκης μέσα από τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν και φέρνουν πάντα εις πέρας. Πρόκειται για τη χημικό μηχανικό Λιάνα Γούτα, την Ολυμπιονίκη Τασούλα Κελεσίδου και τη δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου. Την εκδήλωση συντονίζει η ηθοποιός Νέλλυ Δελή.
Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διοργανώσει την παραπάνω εκδήλωση, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει πως με τον τρόπο αυτόν θέλει να τιμήσει «τις γυναίκες εν δράσει που θαυμάζουμε και οι οποίες λειτουργούν ως πρότυπο για μια κοινωνία αρχών και αξιών, για μια κοινωνία η οποία πρέπει να βάζει προσωπικούς και συλλογικούς στόχους και να τους πετυχαίνει».