Μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του Θ. Καράογλου στη Χαλάστρα

Θεσσαλονίκη, 20 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου
Μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του Θ. Καράογλου στη Χαλάστρα

Το μήνυμα πως στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για να έρθει στη χώρα η πραγματική ελπίδα έστειλε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στη Χαλάστρα.
Όπως είπε απευθυνόμενος στην κατάμεστη πλατεία, την επομένη των εθνικών εκλογών αφήνουμε πίσω μας το λαϊκισμό, τη στασιμότητα, την ανασφάλεια και την αναξιοκρατία, επαναφέροντας την Ελλάδα στο δρόμο της αλήθειας, της ευθύνης, της ανάπτυξης και της προόδου. «Από το ξημέρωμα της 8ης Ιουλίου η πατρίδα μας και η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα έχουν χρόνο για χάσιμο. Θα πρέπει να παραχθεί δουλειά διότι κοινωνία και οικονομία θέλουν να αναπνεύσουν ξανά. Απαιτείται συστράτευση, συμπόρευση και αποτελεσματικότητα».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως οι πολίτες δεν ζητούν εύκολες υποσχέσεις και ευχολόγια. «Εφαρμόσιμες λύσεις θέλουν και ρεαλιστικές, οι οποίες να απαντούν στις αγωνίες και τα προβλήματά τους».
Και πρόσθεσε: «Στα τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζήσαμε και ακούσαμε πολλά! Υποσχέθηκαν σκίσιμο των μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, 13η σύνταξη, κατώτατο μισθό 751 ευρώ. Αντί αυτών υπέγραψαν την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών, εκχώρησαν «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα στα Σκόπια, διακινδύνεψαν τη θέση της χώρας στην Ευρώπη, έφεραν δυο μνημόνια. Επιπλέον ζημίωσαν με 100 δισεκατομμύρια ευρώ την οικονομία, επέβαλλαν capital controls, ξεκίνησαν μαζικούς πλειστηριασμούς, υπερφορολόγησαν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, υπονόμευσαν τους θεσμούς, έδειξαν ασέβεια προς το κράτος Δικαίου, μα και μια αδιανόητη ανεκτικότητα σε παραβατικές συμπεριφορές τις οποίες "ξεπλένουν" αποκαλώντας τις ακτιβισμό. Απέναντι στην Ελλάδα της μιζέριας η Νέα Δημοκρατία αντιπαρέβαλε από την πρώτη στιγμή τη δύναμη της αλήθειας και της ύπαρξης οργανωμένου κυβερνητικού σχεδίου».
Τέλος, ο κ. Καράογλου έκλεισε την ομιλία του θέτοντας το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. «Ζητούμε ισχυρή λαϊκή εντολή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, μέσω του οποίου φιλοδοξούμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Με σεβασμό στους θεσμούς, τις αξίες, τα κοινά ιδανικά που μας ενώνουν θα αγωνιστούμε για να απελευθερώσουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Έλληνα. Για λιγότερη φορολογία και περισσότερη ασφάλεια, για πραγματικό κράτος πρόνοιας και εθνική αξιοπρέπεια. Χωρίς "θα", αυταπάτες και ψέματα. Η νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι η έμπρακτη απόδειξη πως στις 8 Ιουλίου γυρίζουμε σελίδα».
Σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί την Κριθιά (20.00) και τον Δρυμό (20.30).