Θ. Καράογλου: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο παλιός από το... παλιό"

Θεσσαλονίκη, 10 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο παλιός και από το... παλιό»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πως είναι πιο παλιός και από το... παλιό» σχολίασε δηκτικά ο κ. Θεόδωρος Καράογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους δημοσιογράφους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Διαμαντίδη.
«Αυτοί που ήρθαν στην εξουσία παριστάνοντας ότι εκπροσωπούν ένα διαφορετικό πολιτικό ύφος και υποσχόμενοι να σταματήσουν τις παλαιοκομματικές πρακτικές αποδείχθηκε ότι το μόνο που τους ενδιέφερε στην ουσία ήταν να βολέψουν τα δικά τους... παιδιά» σημείωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Επίσης χαρακτήρισε «κατακριτέες» και «απαράδεκτες» τις μετατάξεις συγγενών, φίλων και συνεργατών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρήθηκε να γίνουν σωρηδόν την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, κάνοντας λόγο για «όργιο μικρορουσφετολογικών εξυπηρετήσεων».
Τέλος, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας προέτρεψε τους πολίτες να κάνουν με την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου «αξιοκρατικές επιλογές». «Στις προσεχείς εθνικές εκλογές οι συμπολίτες μας θα πρέπει να επιλέξουν να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή άνθρωποι με ξεκάθαρο δείγμα γραφής και όσοι έχουν μια συνεπή επαγγελματική πορεία και προσωπική διαδρομή» τόνισε μεταξύ άλλων.