(Δ.Τ.): "Σύμμαχός μας οι πολίτες για να αλλάξουμε την Ελλάδα"

Θεσσαλονίκη, 03 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Σύμμαχος μας οι πολίτες για να αλλάξουμε την Ελλάδα»

Τη διαμόρφωση μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας που θα εκφράσει με την ψήφο της την ανάγκη η Ελλάδα να αφήσει πίσω της τα ψέματα, το διχασμό και την εξαντλητική φορολόγηση έθεσε ως διακύβευμα των εθνικών εκλογών ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή του Βασίλη Κοντογουλίδη «Θέσεις και Απόψεις».
«Στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε την Ελλάδα σύμμαχός μας είναι οι πολίτες» τόνισε στην αρχή της τοποθέτησής του, χαρακτηρίζοντας «ξεκάθαρο» το μήνυμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου έγινε το δεύτερο αποφασιστικό βήμα για να κάνουμε πράξη τη μεγάλη αλλαγή που επιθυμούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Μπροστά μας έχουμε 34 ημέρες για να καταθέσουμε στην κοινωνία το θετικό πολιτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας, τι πρέπει να περιμένουν δηλαδή στις 8 Ιουλίου από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό είναι το καθήκον και η υποχρέωσή μας, οι προϋποθέσεις είναι οι καλύτερες» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Θεσσαλονίκης ο κ. Καράογλου ευχήθηκε «καλή επιτυχία και καλή δύναμη» στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά πως θα εργαστεί σκληρά για το καλό της πόλης. «Στη Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζουμε το χώρο της αυτοδιοίκησης ως χώρο συνεργασίας με την κεντρική κυβέρνηση και αυτό θα κάνουμε από την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών» πρόσθεσε.