Η Κυβέρνηση κρύβει το ανάλγητο πρόσωπό της κάτω από τη μάσκα της Αριστερής... ευαισθησίας

Θεσσαλονίκη, 03 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ... ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ»

Να αναθεωρήσει το νομοθετικό πλαίσιο βάσει του οποίου όσοι συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ χάνουν την ιδιότητα του μακροχρόνια ανέργου και τις παροχές που αυτό συνεπάγεται, καλεί την Υπουργό Εργασίας ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Σε ερώτηση που κατέθεσε κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι οδηγεί στην εξαθλίωση 1,1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν κοινωνικές παροχές όπως για παράδειγμα το φθηνό ρεύμα της ΔΕΗ, αλλά και τις φοροαπαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ.
Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου:
«Καμαρώστε την Αριστερή... ευαισθησία! Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να μειώσει και άλλο τα... έξοδα, ανακάλυψε ακόμη έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κόβοντας και τις ελάχιστες κοινωνικές παροχές από χιλιάδες συμπατριώτες μας που τις έχουν πραγματική ανάγκη.
Μάλιστα, για να εξισορροπήσουν επικοινωνιακά τη νέα αυτή πρόκληση, προωθούν δημοσιεύματα πως την επόμενη τριετία θα δημιουργήσουν περίπου 300.000 θέσεις εργασίας. Η νέα επίθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Εργασίας σε βάρος των αδυνάμων αποτελεί μέγιστη ντροπή. Κρύβουν το ανάλγητο πρόσωπό τους κάτω από τη μάσκα της Αριστερής τους... ευαισθησίας».