Το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016 η παρουσίαση του "Ορκίζομαι" στο Κιλκίς

Το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016 η παρουσίαση του "Ορκίζομαι" στο Κιλκίς Κύριο

Θεσσαλονίκη, 04 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ» ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00 η παρουσίαση του βιβλίου που έγραψε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου με τίτλο «Ορκίζομαι» και θέμα τη «Συνταγματική Αναθεώρηση».
Για το βιβλίο, το οποίο δωρίζεται και δεν πωλείται, θα μιλήσουν ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Βρούτσης και ο δικηγόρος κ. Ξενοφών Στεργιάδης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργαντάς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς κ. Κώστας Βιολιτζής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Τσαλικίδης.
Το «Ορκίζομαι» έρχεται να προσθέσει την οπτική του κ. Καράογλου στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την ουσιαστική ανάγκη Συνταγματικής Αναθεώρησης, ώστε να επικαιροποιήσουμε το Σύνταγμά μας και να το αναθεωρήσουμε με βάση τις απαιτήσεις των καιρών.
Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Το Σύνταγμα παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός που οφείλει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών όπως αυτές ποικίλλουν ανά εποχή. Στο βιβλίο αυτό καταθέτω 19 συγκεκριμένες προτάσεις "καρπός" της πολυετούς παρουσίας μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα, οι οποίες φιλοδοξώ να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα».