Θεόδωρος Καράογλου για αποπομπή Σαββαϊδου: "Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος"

Θεόδωρος Καράογλου για αποπομπή Σαββαϊδου: "Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος" Κύριο

Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου για αποπομπή Σαββαϊδου: "Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος"

Σχολιάζοντας την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να αποπέμψει την κα. Κατερίνα Σαββαΐδου από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, σημειώνει τα εξής:
"Με την αποπομπή της κας. Κατερίνας Σαββαΐδου από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. προσπαθεί να εγκαθιδρύσει στη χώρα καθεστώς ελεγχόμενης δημοκρατίας.
Πριν ακόμα η δικαιοσύνη αποφανθεί για όσα της καταλογίζουν, το Μέγαρο Μαξίμου, ακολουθώντας την πάγια τακτική της Αριστεράς να δημιουργεί εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, προκαταβάλει την απόφαση των δικαστηρίων, προχωρά σε... εκκαθαρίσεις και τοποθετεί (με διαδικασίες fast track) ημέτερους σε καίριες κυβερνητικές θέσεις.
Αν μη τι άλλο είναι υποκριτικό η συγκυβέρνηση να επικαλείται λόγους ηθικής τάξεως στην περίπτωση της κας. Σαββαΐδου, τη στιγμή που η διαφθορά ακουμπά την "αυλή" του κ. Τσίπρα (βλέπε τα προβληματικά πόθεν έσχες των κυρίων Φλαμπουράρη και Σταθάκη) ή όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αρνείται να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων που καταθέσαμε 37 Βουλευτές της Ν.Δ. για τουλάχιστον 7 κραυγαλέες περιπτώσεις διαφθοράς νυν και πρώην Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους 8 μήνες. Μάλλον πρόκειται για επιλεκτική ευαισθησία.
Είναι προφανές ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επιθυμούν να δημιουργήσουν το κράτος της Αριστεράς. Όπως είναι, επίσης, προφανές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι: "Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος".
Επειδή η αποπομπή της κας. Σαββαΐδου αποτελεί ένα μικρό μόνο μέρος των όσων πρόκειται να δούμε να συμβαίνουν στην κρατική δομή το προσεχές διάστημα, αλλά και σαφές δείγμα Αριστερής κυβερνητικής γραφής, η Νέα Δημοκρατία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σταθεί απέναντι σε όσους επιχειρούν απροκάλυπτα να χειραγωγήσουν τις ανεξάρτητες αρχές.