Δήλωση του Θ. Καράογλου στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για τις εξελίξεις στη Ν.Δ.

Δήλωση του Θ. Καράογλου στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για τις εξελίξεις στη Ν.Δ. Κύριο

Θεσσαλονίκη, 07 Ιουλίου 2015

Δήλωση του Θεόδωρου Καράογλου στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για τις εξελίξεις στη Ν.Δ. μετά την παραίτηση του κ. Αντώνη Σαμαρά

"Ένας ακόμη κύκλος έκλεισε στη Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να παραιτηθεί από την ηγεσία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Η ιστορία θα αξιολογήσει και θα κρίνει τα όσα προσέφερε στον τόπο ως Πρωθυπουργός, ίσως στην πιο δύσκολη -μέχρι την επόμενη- περίοδο της ιστορίας μας.
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ξαναβρεί τον εαυτό της και να αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα, μέσα από τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες.
Χρόνος δεν υπάρχει. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο μεταβατικός Πρόεδρος θα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα, προκειμένου το αργότερο στις αρχές Φθινοπώρου η Νέα Δημοκρατία να έχει καινούργια εκλεγμένη από τη βάση ηγεσία.
Μια ηγεσία, η οποία θα συσπειρώσει τον κόσμο μας, θα φέρει την παράταξη μας μέσα στην κοινωνία και παράλληλα, με αφετηρία την φιλελεύθερη αντίληψη, θα ασκήσει αξιόπιστη και υπεύθυνη αντιπολίτευση".