Πολιτική εκδήλωση του Θ. Καράογλου την Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014 για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ.

Πολιτική εκδήλωση του Θ. Καράογλου την Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014 για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ. Κύριο

Θέλοντας να τιμήσει τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και να αναδείξει την ιστορική προσφορά της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στον τόπο, από το 1974 μέχρι σήμερα, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, διοργανώνει την Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο «Porto Palace» (αίθουσα Grand Pietra Hall), μεγάλη επετειακή εκδήλωση με τίτλο:

«1974-2014, 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία».


Στο πλαίσιο της δράσης που ετοιμάζει το πολιτικό γραφείο, στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας ιστορικών ντοκουμέντων «40 χρόνια Νέα Δημοκρατία», στην οποία θα αποτυπώνονται σημαντικές και ιστορικές στιγμές της Ν.Δ., ενώ μεταξύ άλλων θα βραβευθούν οι 10 πρώτοι διατελέσαντες Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
Όπως σημείωσε σχετικά ο κ. Καράογλου: «Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των εθνικά δικαιωμένων επιλογών. Επί 40 χρόνια, με συνέπεια και αποφασιστικότητα σε κρίσιμες περιόδους για την πατρίδα, δίνει μάχες στην πρώτη γραμμή για την ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών, την κοινωνική πρόοδο, την οικονομική ανάπτυξη και τον σταθερά ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Προσηλωμένη στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, φρόντισε αυτές τις τέσσερις δεκαετίες να επαναφέρει την εθνική ομοψυχία και να καταργήσει τις διαχωριστικές γραμμές, κλείνοντας τις πολιτικές πληγές που βασάνιζαν τον τόπο. Η εκδήλωση της 5ης Οκτωβρίου 2014 δεν επιχειρεί μια μουσειακού τύπου επιστροφή στις "ρίζες". Αντίθετα, μέσα από τη συγκεκριμένη ανοικτή, συμμετοχική και διαδραστική πρωτοβουλία, φιλοδοξεί να αναμεταδώσει το σάλπισμα ανασύνταξης των πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου χώρου της Κεντροδεξιάς, που θα σημάνει στις δυο κεντρικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το κόμμα το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 και την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2014, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη δημιουργία ενός ισχυρού και αυτοτελούς πόλου διακυβέρνησης».