Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια

Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια Κύριο

Θεσσαλονίκη, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: "Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια"

Έμφαση στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και δημοσιονομικής ομαλότητας έδωσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη χθεσινή του ομιλία στη Σίνδο, στο πλαίσιο των προεκλογικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία στους 8 "Καλλικρατικούς" Δήμους της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. ανέφερε ότι οι λέξεις "κλειδιά" για να μπορέσει η Ελλάδα στις 21 Σεπτεμβρίου να προχωρήσει μπροστά είναι η σταθερότητα, η αξιοπιστία, οι επενδύσεις και οι δουλειές.
"Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια. Το μόνο νέο που έφεραν στην πολιτική είναι το νέο μνημόνιο που φέρει την υπογραφή τους. Για αυτό και την επόμενη Δευτέρα, όλοι και όλες μαζί, μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά, έχοντας κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία" είπε, παρουσιάζοντας τους μεσοπρόθεσμους στόχους που έχει θέσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα των εκλογών.
"Θέλουμε", εξήγησε, "να υπογράψουμε με την κοινωνία ένα νέο σύμφωνο κοινωνικής και οικονομικής ανάταξης, το οποίο θα προβλέπει τη σταθεροποίηση των δημόσιων οικονομικών, θα δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους, θα προσελκύει επενδύσεις, θα στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στους τομείς όπου έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα (βλ. τουρισμός, πρωτογενής παραγωγή, ναυτιλία) και θα αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, προωθώντας την κοινωνική συνοχή μέσω της τόνωσης της απασχόλησης και της σταδιακής μείωσης της ανεργίας".
Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου αυτά είναι τα στέρεα βήματα που πρέπει να γίνουν από την επόμενη Κυβέρνηση, για να οδηγηθεί η πατρίδα μας μακριά από την αβεβαιότητα του σήμερα και τα τραγικά αποτελέσματα του 7μήνου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
"Ας αφήσουμε, λοιπόν, στην άκρη τους αφορισμούς για το χθες και ας εργαστούμε για την ελπίδα του αύριο" πρόσθεσε, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι "ναι μεν άλλαξε λογογράφο, αλλά όχι και την κακή συνήθεια να τάζει τα πάντα στους πάντες. Η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά μόνο με αλήθειες, όσο δυσάρεστες και αν είναι. Σε αυτές τις εκλογές δεν επιτρέπεται και δεν συγχωρείται πλειοδοσία υποσχέσεων" κατέληξε.
Σήμερα ο κ. Καράογλου μιλά σε προεκλογική εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο, στις 19.30 (κτίριο Παύλος Μελάς), ενώ αύριο, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει τις προεκλογικές εκδηλώσεις με ομιλία (στις 20.00) στο Δημαρχείο Λαγκαδά.