Ο Θεόδωρος Καράογλου στον "Πρακτορείο 104,9" (01-09-2015)

Ο Θεόδωρος Καράογλου στον "Πρακτορείο 104,9" (01-09-2015) Κύριο

Ο Θεόδωρος Καράογλου στον Ρ/Σ "Πρακτορείο 104,9" (01-09-2015)

 

Θεσσαλονίκη, 01 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: "Η Ν.Δ. εγγυάται την ομαλότητα και τη σταθερότητα στη χώρα"

Εγγυήτρια πολιτική δύναμη της ομαλότητας και της σταθερότητας στη χώρα χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2015) στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο 104,9" και τους δημοσιογράφους Χρήστο Μάτη και Θόδωρο Τοσουνίδη.
"Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει εμμονή με την εξουσία και την επόμενη ημέρα των εκλογών, ως πρώτο κόμμα, είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου που πιστεύουν στη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της πατρίδας μας, ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση η οποία θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό να ξεπεράσει τα προβλήματά του" τόνισε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι στην πόλωση που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ "εμείς θα απαντήσουμε με ρεαλιστικές, υπεύθυνες προτάσεις και μετριοπαθή στάση".
"Η Νέα Δημοκρατία", συνέχισε, "θα πορευτεί εντός του πλαισίου των εφικτών λύσεων και αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι οι Έλληνες στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παρουσιάσει το Κυβερνητικό μας πρόγραμμα από το βήμα της 80ης ΔΕΘ".
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τη φορολόγηση των αγροτών, σημείωσε ότι κυρίαρχη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι να προχωρήσει με τη λογική των ισοδύναμων μέτρων. "Δεσμευτήκαμε ότι κινούμενοι εντός της συμφωνίας που έχει υπογράψει η χώρα και σε συνεννόηση με την Ε.Ε. θα αναζητήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε μέσα από μια αναπροσαρμογή του αρχικού πλάνου να αποφευχθεί η βαριά και σε πολλές περιπτώσεις άδικη φορολόγηση των αγροτών" κατέληξε ο κ. Καράογλου.