Θ. Καράογλου στο SIRMA: Πολύ χειρότερες μέρες με ΣΥΡΙΖΑ

Θ. Καράογλου στο SIRMA: Πολύ χειρότερες μέρες με ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

 

 

Για μαγικά ραβδάκια και για θαυματοποιούς κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, σε συνέντευξή του στο SIRMA.INFO.

Ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης σημείωσε πως «αν θέλουμε μια Ελλάδα που να ανήκει στο δυτικό κόσμο, στην ΕΕ, να έχει ευρώ , να είναι στο ΝΑΤΟ, που θέλει την κοινοβουλευτική δημοκρατία, την ιδιωτική πρωτοβουλία, που θέλει να έχει τις αρχές της Πατρίδας, Οικογένειας Θρησκείας, είναι ο δρόμος της ΝΔ. Δρόμος δύσκολος αλλά εγγυάται με σιγουριά την έξοδο από την κρίση».

«Από την άλλη έχουμε τα μαγικά ραβδάκια και τους θαυματοποιούς, που δείχνουν ότι τα πάντα είναι ρόδινα και στρωμένα με ροδοπέταλα, που δείχνουν τον ουρανό με τα άστρα. Ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στη διεθνή απομόνωση. Πολύ χειρότερες μέρες με ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για σκληρότατες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά με την τρόικα τονίζοντας πως «τελειώνει το μνημόνιο, μια εποχή κλείνει». «Κανείς δεν μας δίνει λεφτά επειδή είμαστε ωραίοι ως Έλληνες. Επιτήρηση και κάποιες αρχές υπάρχουν για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης» συμπλήρωσε.

Υποστήριξε πως η χώρα θα πρέπει να κάνει «κοινωνική πολιτική με τα περισσεύματά μας και όχι με δανεικά' σημειώνοντας πως πρέπει να είμαστε «συνεπείς, αξιόπιστοι και υπεύθυνοι απέναντι στους δανειστές μας».

Για την Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος βουλευτής έκανε λόγο για «Ανάπτυξη και προοπτικές απασχόλησης στον τόπο γιατί η απεργία σπάει κόκκαλα και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Αν υπάρξει ανάπτυξη θα υπάρξουν και επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα».

«Δεν είμαι καινούριο πρόσωπο στη Β' Θεσσαλονίκης. Οι πολίτες με ξέρουν πάρα πολύ καλά. Αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Ήμουν πάντα στο πλευρό τους για τα δίκαια και λογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.» κατέληξε ο Θ. Καράογλου.