Συνέντευξη του Θεόδωρου Καράογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Συνέντευξη του Θεόδωρου Καράογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» Κύριο

Θεσσαλονίκη, 19 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη του Θεόδωρου Καράογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

«Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα και να κλείσει την συμφωνία χωρίς περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά με θεσμικές κινήσεις που θα εκσυγχρονίζουν το κράτος και θα εξασφαλίζουν τη δόση των 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου από 1η Μαρτίου να μην αντιμετωπίσουμε ως χώρα ταμειακό πρόβλημα και να πατήσουμε επιτέλους γερά στα πόδια μας».
Αυτό δήλωσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά.
Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών ευχήθηκε «η πατρίδα μας να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας και να συνεχίσει να ακολουθεί τον δυτικό τρόπο ζωής», επισημαίνοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία ζητά θετική ψήφο, ούτως ώστε να μπορέσει να διορθώσει τις αδικίες και τα προβλήματα που ενέκυψαν λόγω της δημοσιονομικής προσαρμογής».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, επισήμανε τους κινδύνους που ενέχουν οι πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και κατέθεσε το αναπτυξιακό σχέδιο της Ν.Δ. για την ανασυγκρότηση της οικονομίας. «Εμείς δεν επενδύουμε στον φόβο, απλά αναδεικνύουμε την πραγματικότητα όπως αποτυπώνεται στα λόγια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που θέλει τη διόγκωση του δημόσιου τομέα, εμείς δίνουμε βαρύτητα στον ιδιωτικό γιατί μόνο μέσα από την ανάπτυξή του θα παραχθεί πλούτος και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας» παρατήρησε.