Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «HΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ»

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «HΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ» Κύριο

«Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε στους Έλληνες πολίτες μια συγκεκριμένη αναπτυξιακή πρόταση με προοπτική και μέλλον, ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται να αναβιώσουν τα Σοβιέτ και τα κολχόζ» υποστήριξε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΡΙΤ Μακεδονίας και στον δημοσιογράφο Θωμά Τσίμπα, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά ότι «το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι εισπράττει από την καθημερινή του επαφή με τους πολίτες σημείωσε πως: «Μέρα με την ημέρα το κλίμα αλλάζει. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας έρχεται πιο κοντά και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση του κόσμου. Πριν από έναν μήνα υπήρχε γκρίνια στην κοινωνία, ενώ τώρα υπάρχει η προοπτική της επόμενης ημέρας και η ελπίδα, καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων λειτουργεί πλέον με τη λογική και όχι με το θυμικό».
«Πριν από 2,5 χρόνια», συνέχισε, «όλοι στην Ευρώπη μιλούσαν για το περίφημο "Grexit". Παρόλα αυτά η Κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας με κορμό το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κατόρθωσε να πετύχει την παραμονή της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης και τώρα η ελληνική οικονομία κινείται σε οριακούς μεν, αλλά θετικούς δε ρυθμούς ανάπτυξης. Επίσης επανακτήσαμε την εθνική μας αξιοπιστία και αξιοπρέπεια απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους και τους συμμάχους μας και αγωνιζόμαστε για να διαφυλάξουμε όλα τα κεκτημένα, αλλά και τις θυσίες του λαού μας, ούτως ώστε να μην καταρρεύσουμε οικονομικά και να μην γίνουμε... Βενεζουέλα».
Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι εκείνο που προέχει είναι «να εντατικοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις που θα μετεξελίξουν την Ελλάδα από κράτος δημοσίου τομέα σε μια χώρα παραγωγική και ανταγωνιστική, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Νέα Δημοκρατία προτάσσει το συμφέρον της πατρίδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα αντικρουόμενων θέσεων και απόψεων, χωρίς συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις, που ανερυθρίαστα υπόσχεται όχι μόνο ότι "λεφτά υπάρχουν", αλλά υπάρχουν και πολλά περισσότερα από εκείνα που έταξαν στο λαό μας το 2009. Εμείς δεν επενδύουμε στο φόβο, απλά ενημερώνουμε τους Έλληνες πολίτες για τους κινδύνους που ελλοχεύουν την επόμενη ημέρα» κατέληξε.

Όλη η συνέντευξη