«Oι Έλληνες θέλουμε λύσεις made in Europe και όχι made in Venezuela»

«Oι Έλληνες θέλουμε λύσεις made in Europe και όχι made in Venezuela» Κύριο

Με ομιλία στη Γερακαρού, στο κτίριο του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Κορώνειας, συνέχισε σήμερα (Δευτέρα 05 Ιανουαρίου 2015) ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, την προεκλογική του δραστηριότητα.
Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το παιχνίδι γυρίζει». Επίσης χαρακτήρισε «επικίνδυνη» την πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι με την κυβερνητική της πολιτική η Νέα Δημοκρατία χτίζει βάσεις ελπίδας για το αύριο.
«Από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα η Ν.Δ. τίμησε τον προεκλογικό της λόγο. Έσωσε την χώρα από την ουσιαστική χρεοκοπία, την κράτησε εντός της ευρωζώνης, μείωσε τα ελλείμματα, παρουσίασε πρωτογενή πλεονάσματα, την επανέφερε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, προσέλκυσε επενδύσεις, προχώρησε σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, είπε στους Έλληνες την αλήθεια. Για αυτό στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα της πατρίδας μας και δίνουμε ψήφο αποδοκιμασίας σε όσους επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν πάνω στον πόνο της κουρασμένης ελληνικής κοινωνίας και συμπεριφέρονται σε έναν ολόκληρο λαό λες και είναι... ιθαγενείς που τους πουλούν καθρεφτάκια. Οι κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι μισόλογα, διφορούμενες απόψεις, "θολές εικόνες" και επιλεκτικές ερμηνείες. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα κρίνει την προοπτική όχι μόνο του 2015, αλλά των επόμενων γενεών. Εμείς θέλουμε λύσεις made in Europe και όχι made in Venezuela. Το μέλλον της πατρίδας μας επαφίεται στην δική μας κρίση» έκλεισε την ομιλία του o κ. Καράογλου.