ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Πρώτη ημέρα του νέου χρόνου σήμερα (Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2014) και το Διοικητήριο άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί τους επικεφαλής των εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, συλλόγους, φορείς, καθώς και πλήθος πολιτών, οι οποίοι αντάλλαξαν με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, ευχές για τη νέα χρονιά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου υποδέχτηκε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, τον Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κοκκόρη, τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χαράλαμπο Μπαρμπουνάκη, τον αναπληρωτή Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Στρατηγό κ.  Νικόλαο Δεβετζή, τον Προϊστάμενο της 2ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος κ. Εμμανουήλ Βαφείδη, τον Σμήναρχο κ. Νικόλαο Κουρουμάνη, τον Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Β. Αιγαίου Πλοίαρχο κ. Χρήστο Παυλούδη, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο Τσακνάκη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Τρύφων Κούκιο, τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Καραλιά, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Κώστα Τζιμόπουλο, τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αναστάσιο Τζήκα, τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ κ. Νίκο Παπαδάκη, τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Πάρι Σαββαΐδη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων  Νομού Θεσσαλονίκης «οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο, την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης κα. Πένυ Δαλαμπούρα, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκο Λαζό, περιφερειακούς συμβούλους, προέδρους συλλόγων, φορέων και άλλους.

Ο Υπουργός ευχήθηκε το 2014 να επιστρέψουμε στα αυθεντικά ιδανικά του Έθνους μας  και η νέα χρονιά να φέρει σε όλους τους Έλληνες υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και περισσότερα χαμόγελα.

Image 

«Το 2014 ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις θετικές εκτιμήσεις και να βιώσουμε τα αποτελέσματα της ανάπτυξης και της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, ώστε να σταθούμε καλύτερα στα πόδια μας ως άνθρωποι, ως κοινωνία και ως θεσμοί. Το 2014 ας επιστρέψουμε στα αυθεντικά ιδανικά του Έθνους μας και ο νέος χρόνος ας μας φέρει κοινωνική σταθερότητα, μικρότερη ανεργία, προοπτική και όραμα για τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ελλάδα γενικότερα. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα, με λιγότερη απαισιοδοξία και περισσότερη πίστη, αγάπη, επιμονή και αγωνιστικότητα» επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου.

Image 

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος, το φλουρί «έπεσε» στον Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, Πλοίαρχο κ. Χρήστο Παυλούδη.

 Image 

Image 

Γραφείο Τύπου ΥΜΑΘ