ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Κύριο

 

 
 Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο πατήστε  εδώ

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 39

Φίλες και φίλοι,  

Φίλες και φίλοι,
γράφω αυτές τις γραμμές όχι ως μέλος του Κοινοβουλίου, αλλά ως απλός πολίτης ο οποίος αγωνιά και προβληματίζεται για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας.

Οι ημέρες είναι δραματικές και απαιτούν από όλους μας σύνεση, αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και πάνω από όλα ενότητα, προκειμένου να βγούμε με όσο το δυνατόν λιγότερες “πληγές” από την... τάφρο στην οποία μας πέταξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω, ακούω, διαβάζω διάφορα. Και εκείνο που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι η διάσπαση της κοινωνικής συνοχής.

Αυτήν πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία.
Σε πολιτικό επίπεδο, το δημοψήφισμα που προανήγγειλε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός, πέρα από ανεύθυνη εθνικά πράξη και επιλογή ρήξης με απρόοπτες συνέπειες, αποτελεί ομολογία αποτυχίας της διαπραγμάτευσης.

Μια αποτυχία την οποία προσπαθεί να φορτώσει στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού, ζητώντας άφεση αμαρτιών για τη δική του ανεπάρκεια.

Δυστυχώς το κυβερνητικό σόου και τα κομματικά “παραμύθια” τύπου “πρώτη φορά Αριστερά” τελείωσαν και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Η νέα εθνική περιπέτεια που ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου για χιλιάδες νοικοκυριά είναι πιο αβάστακτη και πιο τρομακτική από εκείνη που ζούσαμε όλοι μέχρι σήμερα, καθώς το δημοψήφισμα επιτείνει την αβεβαιότητα και το άγχος της κοινωνίας.

Η λογική της... φτωχής πλην τίμιας Ελλάδας σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζει το μέλλον της πατρίδας μας.

Η πρώτη φορά Αριστερά αποδείχθηκε όχι μόνο κατώτερη των περιστάσεων και των ευθυνών της, αλλά και επίκινδυνη για το μέλλον της χώρας.

Με άλλοθι τη δημοκρατία, ένας ανεύθυνος ηγέτης που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ως ο εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, ολοκληρώνει το καταστροφικό του σχέδιο που δεν είναι άλλο από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την ευρωζώνη.

Για αυτό και στις 5 Ιουλίου οφείλουμε να αντισταθούμε στο ψεύδος, λέγοντας ένα ηχηρό “ναι” στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και ένα μεγάλο “όχι” σε εκείνους που μιλούσαν ανεύθυνα για... νταούλια και ζουρνάδες, με αποτέλεσμα σήμερα να βιώνουμε πρωτοφανείς δυσάρεστες καταστάσεις με κλειστές τράπεζες, ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρώ και μια χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εθνικά υπερήφανη στάση είναι να κρατηθούμε στην Ευρώπη και όχι να γίνει η Ελλάδα μια περιθωριοποιημένη χώρα των Βαλκανίων.

Ας μην ενδώσουμε και πάλι στον φθηνό λαϊκισμό.

Μιλήστε πρώτα με τη συνείδησή σας και μετά ψηφίστε για το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας.

Τα “όχι” μικρών ανθρώπων μας έφεραν στη σημερινή πολύ δύσκολη κατάσταση.

Χειρότερα δεν μπορούσε να γίνει.
Το δικό μας “ναι”, ας ξαναδώσει την πραγματική ελπίδα στον λαό.

 

Σας ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Μαζί συνεχίζουμε…

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 Άρθρα

"Συμφωνία ή χρεοκοπία;"

"ΣΥΡΙΖΑ: Το κράτος είμαστε εμείς!"

ΣΥΡΙΖΑ: Η μεγαλύτερη "φούσκα" της Μεταπολίτευσης
Πατώντας τη.... ΣΥΡΙΖΟΦΛΟΥΔΑ

H ρήξη είναι μόνο με τη... λογική!

"Game over..."

Συνεντεύξεις

 

Στον 102 FM (27.06.2015)

Στο Πρώτο Πρόγραμμα ΕΡΤ 91,6 FM (25.06.2015)

Στο FM 100 (26.06.2015)


 

 


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

64769d7f8d55e26f680d3941930a4808 L

Καταστροφικές πλημμύρες στο Δήμο Ωραιοκάστρου

 

 Ομιλία στη Βουλή στο Νομοσχέδιο για την ιθαγένεια 

 

«Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και δίνεται η δυνατότητα διαγραφής από την λίστα παραληπτών. Αν είστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή, απλά πατήστε {unsubscribe}εδώ{/unsubscribe} για αυτόματη διαγραφή. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).»

{unsubscribe}Διαγραφή από τη λίστα{/unsubscribe}
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

http://www.karaoglou.gr/activities/item/4317-fm102.html