Θ. Καράογλου στο Sputniknews.gr "Δεν νοείται ο υπουργός Άμυνας να υποκαθιστά Πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ"

Θ. Καράογλου στο Sputniknews.gr "Δεν νοείται ο υπουργός Άμυνας να υποκαθιστά Πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ" Κύριο

Καράογλου στο Sputnik: Δεν νοείται ο υπουργός Άμυνας να υποκαθιστά πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ 

(Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν γίνεται να υποκαθιστά τον Υπουργό Εξωτερικών ούτε τον Πρωθυπουργό, το Μαξίμου όφειλε να τον αποδοκιμάσει ρητά, τονίζει σε δηλωσή του στο Sputnik ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

Τη στάση Πάνου Καμμένου και της συγκυβέρνησης αποδοκιμάζει ο βουλευτής ΝΔ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου με δήλωσή του στο Sputnik μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ.

«Δεν ξανάγινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να υποκαθιστά τον υπουργό Εξωτερικών και ανεξέλεγκτα να... ξεπουλά τη χώρα ασκώντας προσωπική πολιτική, θέτοντας θέμα δημιουργίας νέων βάσεων των ΗΠΑ στην Ελλάδα χωρίς να το έχει συζητήσει με κανέναν».

Ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης χαρακτήρισε «αδιανόητα τα όσα συμβαίνουν με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ντροπιάζουν τη χώρα σε Ελλάδα και εξωτερικό», ενώ τόνισε ότι αυτή η εικόνα «δεν είναι σοβαρής κυβέρνησης».

Παράλληλα ανέφερε ότι είναι αδιανόητη η υποκατάσταση και του ίδιου του Πρωθυπουργού από τον Πάνο Καμμένο.

«Δεν νοείται, επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να υποκαθιστά μέχρι και τον... Πρωθυπουργό, καταθέτοντας plan b για ένα νέο αμυντικό σχήμα στα Βαλκάνια. Το Μέγαρο Μαξίμου όφειλε να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά τον Πάνο Καμμένο, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.