"Η Ελλάδα βιώνει ένα Αριστερό δράμα-Δύναμη ευθύνης και ελπίδας η Ν.Δ."

Θεσσαλονίκη, 03 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΡΑΜΑ-ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ Η Ν.Δ.»

Κοινό μήνυμα ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι δύναμη ευθύνης και ελπίδας για τη χώρα» και πως το «Αριστερό δράμα που βιώνει η πατρίδα μας θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν», έστειλαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε το πολιτικό γραφείο του δεύτερου με κεντρικό θέμα: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».
Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων «Giorgio» στη Σίνδο, οι δυο πολιτικοί τόνισαν ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει εξετάσεις στην Αριστερά για τις αρχές και τις αξίες που πιστεύει». Αποδόμησαν το μονότονο επιχείρημα των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ περί «ηθικού πλεονεκτήματος» εξιστορώντας συγκεκριμένα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν επικοινωνιακό μύθο και κατέληξαν δηλώνοντας πως όλοι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι περήφανοι για όσα διαχρονικά πρεσβεύει η παράταξη.
«Η μοναδική "κόκκινη γραμμή" που έχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι μία: "Όλα για την εξουσία"» σχολίασε δεικτικά στην εισαγωγή της τοποθέτησής του ο κ. Καράογλου, καταδεικνύοντας τη «σχέση πάθους» που έχουν αναπτύξει με την... καρέκλα οι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης.
«Μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ οφείλουν να αντιληφθούν ότι "κυβερνώ" δεν σημαίνει "στρογγυλοκάθισα" στην καρέκλα και κάνω διαπιστώσεις, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη και προλαμβάνω. Ότι ασκώ χρηστή διοίκηση και δεν αξιοποιώ την εξουσία που μου δίνουν οι πολίτες για προσωπικό όφελος και ικανοποίηση συλλογικών κόμπλεξ» τόνισε, προσθέτοντας ότι από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και σήμερα οι δυο κυβερνητικοί εταίροι ασκούν πολιτικές των μαζών και όχι του αύριο με ευδιάκριτα εθνικά χαρακτηριστικά.
«Θεωρούν τους εαυτούς τους "αθώες" περιστερές, ξεχνώντας ότι η Αριστερά δεν είναι άσπιλη πολιτικά, ούτε αμόλυντη ηθικά» συνέχισε, σημειώνοντας πως «η "ελπίδα" της πρώτης φοράς Αριστερά, με ολίγη από εθνικοσοσιαλισμό, έγινε "λεπίδα" για την ελληνική κοινωνία», η οποία πληρώνει ακριβά τις προεκλογικές αυταπάτες των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου.
«Πάνω από την Αριστερά, όμως, είναι η πραγματικότητα και η Ελλάδα. Είναι οι ζωές των παιδιών μας, είναι το μέλλον της πατρίδας μας» έκλεισε την ομιλία του ο κ. Καράογλου, χειροκροτούμενος, εξηγώντας ότι «η μοίρα και η αποστολή της Νέας Δημοκρατίας είναι να βάζει πάντα πλάτη στα δύσκολα».
Από την πλευρά του, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στάθηκε στο γεγονός ότι «από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα η Ελλάδα βιώνει ένα αριστερό δράμα». Χαρακτήρισε «υποκριτές και φαρισαίους» του υπουργούς της συγκυβέρνησης, οι οποίοι όπως είπε «υπογράφουν ότι τους δίνουν οι Θεσμοί χωρίς να το διαβάσουν μόνο και μόνο για να κρατήσουν την καρέκλα» και υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι «ενώ η ΝΔ παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα πλεόνασμα, εκείνος έφερε με την πολιτική του τα capital controls».
Όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις εκτίμησε ότι «οι εκλογές θα γίνουν σύντομα και ξαφνικά» και πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη πραγματικής ελπίδας για τη χώρα. «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, η χώρα θα πάει μπροστά. Αυτό είναι το καθήκον της Νέας Δημοκρατίας και θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε σελίδα στο μέλλον. Υπάρχει ελπίδα και την πρεσβεύει διαχρονικά η Νέα Δημοκρατία. Γιατί πάντα έρχεται και ξαναχτίζει αυτά που οι άλλοι γκρεμίζουν και βάζει τάξη στην αταξία που οι άλλοι προκαλούν» κατέληξε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.