"Πολιτική υποκρισία οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί για αποκλιμάκωση της ανεργίας στην Ελλάδα"

Θεσσαλονίκη, 02 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Πολιτική υποκρισία οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί για αποκλιμάκωση της ανεργίας στην Ελλάδα»

Με αφορμή τα στοιχεία της Eurostat για τη θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας όσον αφορά στην ανεργία σε επίπεδο Ευρωζώνης, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αποτελεί παροιμιώδη πολιτική υποκρισία εκ μέρους της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πανηγυρίζει για την αποκλιμάκωση της ανεργίας στην Ελλάδα.
Τα στοιχεία της Eurostat που είδαν το φως της δημοσιότητας τους διαψεύδουν για ακόμη μια φορά, διαλύοντας κυβερνητικές αυταπάτες και καταρρίπτοντας μύθους περί δήθεν success story.
Η θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά που κατέχει η πατρίδα μας (21,7%) σε επίπεδο Ευρωζώνης, τη στιγμή που σε ολόκληρη την Ευρώπη η ανεργία υποχώρησε σημαντικά με αποτέλεσμα να κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό (9,1%), αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι ο τυχοδιωκτισμός, η απίστευτη ανικανότητα, οι ιδεοληψίες και η κυβερνητική τους "απειρία" κοστίζουν πολύ ακριβά στους Έλληνες και ιδιαίτερα στους νέους.
Κάθε ελληνικό νοικοκυριό αντιμετωπίζει καθημερινά την ωμή πραγματικότητα: Ανεργία, "μαύρη" εργασία, ημερομίσθια πείνας.
Αυτή είναι η Ελλάδα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "Πρωταθλήτρια" στην ανεργία, "πρωταθλήτρια" στην εσωστρέφεια, "πρωταθλήτρια" στη φυγή των νέων στο εξωτερικό».