"Αριστερή αυτ-απάτη και η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Θεσσαλονίκη, 07 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΥΤ-ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Σχολιάζοντας την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης σχετικά με την προσφυγή του Ηρακλή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«H πολυδιαφημιζόμενη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, για την οποία παριστάνουν πως δήθεν κόπτονται ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αποδεικνύεται στην πράξη πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από άλλη μια Αριστερή "αυτ-απάτη", όπως ήταν και εκείνες οι βαρύγδουπες περί σκισίματος των μνημονίων, αύξησης του κατώτατου μισθού, κλπ.
Όσο οι ημέρες περνούν, ενάντια σε κάθε νόμο και λογική, γίνεται απολύτως κατανοητό ότι στην Ελλάδα του 2017 οι αγώνες δεν κρίνονται εντός των αγωνιστικών χώρων αλλά στους δαιδαλώδεις και υπόγειους διαδρόμους ενός διαβρωμένου συστήματος διαφθοράς και ανομίας, το οποίο διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, χειραγωγεί συνειδήσεις και ξεπουλά πολύ φθηνά αρχές όπως ηθική και αξιοπρέπεια.
Οι άθλιες μεθοδεύσεις εις βάρος του Ηρακλή, όπως για παράδειγμα το απροσδόκητο κώλυμα που δήλωσαν ομαδικώς τα μέλη της βασικής σύνθεσης του δικαστηρίου με αποτέλεσμα την αντικατάστασή τους από την αναπληρωματική σύνθεση ή η συντεταγμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την έωλη και νομικά αβάσιμη επιβολή της ποινής του υποβιβασμού, δυστυχώς προδικάζουν την απόφαση της Δευτέρας, ευτελίζοντας κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας.
Εδώ που φτάσαμε, δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη αν η Κυβέρνηση αποφάσιζε ακόμη και την "κρατικοποίηση" των εκλεκτών της ομάδων. Άλλωστε οι λάτρεις του υπαρκτού σοσιαλισμού συνηθίζουν αυτού του είδους τα... πυροτεχνήματα.
Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Ηρακλή ως ένα ακόμη... θεσμικό εμπόδιο το οποίο πρέπει πάση θυσία να ξεπεραστεί.
Τελικά το αφήγημα της περίφημης "ελπίδας" με το οποίο εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό, αποδείχθηκε "λεπίδα" και για το ποδόσφαιρο».