"Το πρόβλημα της ανεργίας δεν αντιμετωπίζεται με ξόρκια και απειλές"

Θεσσαλονίκη, 09 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ»

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για τις δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, κ. Τάσου Πετρόπουλου, αναφορικά με τις απολύσεις εργαζομένων που αμείβονται με «μπλοκάκι», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία Υπουργός Εργασίας να προσπαθεί με ευχές και ραδιοφωνικά διαγγέλματα να ανακόψει το κύμα των απολύσεων που προκαλεί η δική του πολιτική. Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας βρίσκονται σε απόλυτο πανικό. Με τις αναρίθμητες γκάφες τους οδηγούν χιλιάδες επιχειρήσεις σε λουκέτα και μοιραία, λόγω ανασφάλειας και αβεβαιότητας, εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους με "μπλοκάκι" στην απόλυση και την ανεργία.
Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε στον κ. Πετρόπουλο ότι δεν αρκεί να σχολιάζει τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιουργούν. Ας μην ξεχνά ότι το πρόβλημα της ανεργίας δεν αντιμετωπίζεται με ξόρκια και απειλές».