"ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διασύρουν τη χώρα σε όλα τα επίπεδα"

Θεσσαλονίκη, 01 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ»

Σχολιάζοντας τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα κατέχει τη θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά όσον αφορά στην ανεργία με ποσοστό 23%, όταν στις χώρες της Ευρωζώνης τον περασμένο Δεκέμβριο το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο 9,6%, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και αν. Τομεάρχης Εργασίας κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πρόκειται για άλλη μια αρνητική πρωτιά με σφραγίδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αν στο 23% των εγγεγραμμένων ανέργων προστεθεί και ο αριθμός εκείνων που ναι μεν εργάζονται αλλά υποαμείβονται, καθώς και οι χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι που εξακολουθούν να διαθέτουν "μπλοκάκια" χωρίς όμως να έχουν κάποιο εισόδημα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της απαξίωσης της εργασίας στην πατρίδα μας, αλλά και του διασυρμού της αξιοπρέπειας ενός ολόκληρου λαού.
Αντί τα μέλη της συγκυβέρνησης να μιλούν ευθέως για ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, να στρέφουν το βλέμμα τους στο... διάστημα ή να κοροϊδεύουν εκατομμύρια Έλληνες ότι θα... τρίβουν τα μάτια τους με την ανάπτυξη που θα επιτευχθεί το 2018, ας ασχοληθούν σοβαρά με τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται προκειμένου ως λαός να σχεδιάσουμε και να ονειρευτούμε ένα καλύτερο μέλλον.
Έτσι και αλλιώς όλοι οι Έλληνες, την τελευταία διετία, τρίβουν τα μάτια τους με τις πολιτικές που εφαρμόζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διασύροντας τη χώρα σε όλα τα επίπεδα.
Η Νέα Δημοκρατία, με τη συμφωνία αλήθειας, έχει καταθέσει συγκεκριμένο πλάνο αντιμετώπισης της ανεργίας. Η ανάπτυξη δεν έρχεται με ευχολόγια. Απαιτεί προσέλκυση επενδύσεων, σταθερή φορολογική πολιτική, στήριξη της επιχειρηματικότητας και του ιδιωτικού τομέα και φυσικά μεταρρυθμιστικό πνεύμα».