Δήλωση: "Η κρίση των πολιτών θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα"

Δήλωση: "Η κρίση των πολιτών θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα"

Δήλωση του Θεόδωρου Καράογλου στο ρεπορτάζ "Προσυνέδριο Θεσσαλονίκης - Αφετηρία Νίκης" για την Εφημερίδα Σήμερα στη Θεσσαλονίκη"

"Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης για πολλά χρόνια βίωναν το περιθώριο της μικροπολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ μένοντας πίσω σε έργα υποδομής και οικονομικής ανάπτυξης.
Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή με πράξεις και όχι με λόγια ανατρέπει το σκηνικό αυτό και υλοποιεί ουσιαστικά έργα υποδομής και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής.

Κύριο μέλημα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι να βγει η Θεσσαλονίκη από το περιθώριο των εξελίξεων και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο των Βαλκανίων. Αδιαμφισβήτητα η Θεσσαλονίκη τυγχάνει του κυβερνητικού ενδιαφέροντος, βαδίζει το δρόμο της ανάπτυξης και βλέπει το μέλλον της με αισιοδοξία.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και τρία χρόνια εργάζεται έντονα και συστηματικά για να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό. Τα μεγάλα έργα υποδομής έχουν δρομολογηθεί σε όλη την ελληνική περιφέρεια, διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν την πρόοδο και την σταθερή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και ο Έλληνας πολίτης βιώνει στην καθημερινότητά του το μεταρρυθμιστικό έργο της νέας διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και εμπιστεύεται τον Πρωθυπουργό μας. Μετά από είκοσι χρόνια βαρύγδουπων υποσχέσεων και λόγων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή κοιτάει στα μάτια τον ελληνικό λαό και υλοποιεί υπεύθυνα και με προγραμματισμό το μεταρρυθμιστικό της έργο για μια Ελλάδα αξιόπιστη και σύγχρονη. Ο ελληνικός λαός έχει γνώση και μπορεί να κρίνει το κυβερνητικό έργο της νέας διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Η αλάνθαστη κρίση του ελληνικού λαού είναι αυτή που τελικά θα καθορίσει και το εκλογικό αποτέλεσμα."