Συνάντηση Θ. Καράογλου με το Προεδρείο της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. στο Δήμο Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη, 25 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση Θ. Καράογλου με το Προεδρείο της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. στο Δήμο Λαγκαδά

«Η δύναμη της συνεργασίας επιτρέπει στο πιο δύσκολο έργο να γίνει με επιτυχία» τόνισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου προς τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Λαγκαδά, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί τους.
Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους τους εξήγησε ότι όπως πράττει πάντα θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους και πως μόνο μέσα από τη συνεργασία θα δοθούν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Δημοτικών και Τοπικών Ενοτήτων της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά.
«Η πολιτική για να προσφέρει λύσεις πρέπει να βασίζεται στην αμεσότητα και την καθημερινή τριβή. Να ενεργεί με γνώμονα το κοινό καλόν, να υπερασπίζεται τη λογική και να οραματίζεται το μέλλον» παρατήρησε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, εξηγώντας ότι «σωστή πολιτική είναι εκείνη που υπηρετεί τον άνθρωπο».
Με αφορμή τη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2022, στην οποία είναι ειδικός αγορητής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καράογλου ανέφερε ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας κερδίζει έδαφος και ότι η δυναμική που αναπτύσσεται οφείλεται στην εφαρμοζόμενη πολιτική και στην αναμενόμενη ισχυρή ώθηση από την υλοποίηση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ελλάδας. «Θέλουμε όλοι οι συμπατριώτες μας να λάβουν το μέρισμα που τους αναλογεί από την ανάπτυξη της πατρίδας μας. Βάζουμε τις βάσεις για την Ελλάδα του 2030» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Τέλος, σχετικά με την πανδημία, ο κ. Καράογλου ανέλυσε την κυβερνητική στρατηγική για τον περιορισμό του επιδημιολογικού κύματος. «Από τη μια πλευρά αυξάνουμε προοδευτικά την εμβολιαστική κάλυψη και ταυτόχρονα επιτρέπουμε στην οικονομία και την εκπαίδευση να λειτουργούν, στην κοινωνία να μην είναι περίκλειστη και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας να ενισχύεται συνεχώς. Κύριο μέλημά μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η προστασία της ανθρώπινης ζωής, να σωθούν περισσότεροι συνάνθρωποι μας» τόνισε.