"Θα είμαστε η κυβέρνηση της πραγματικής ανάπτυξης"

Θεσσαλονίκη, 14 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Θα είμαστε η κυβέρνηση της πραγματικής ανάπτυξης»

Την ακλόνητη πίστη του πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι η κυβέρνηση της πραγματικής ανάπτυξης εξέφρασε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο Fm και την εκπομπή «Την ίδια ώρα», με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδάκη.
«Δεν ερχόμαστε να περικόψουμε τίποτα, κανένας συνταξιούχος και μισθωτός δεν κινδυνεύει να χάσει ούτε λεπτό του ευρώ! Προτεραιότητά μας είναι να πετύχουμε ανάπτυξη, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να μεγαλώσουμε την "πίτα" του ΑΕΠ, ώστε να ζήσει ο λαός μας καλύτερα» τόνισε στην αρχή της τοποθέτησής του.
Έθεσε, μάλιστα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης τη μείωση της φορολογίας. «Από τα πρώτα μέτρα που θα ψηφίσουμε θα είναι η καθιέρωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος το οποίο θα μας δεσμεύει, την πρώτη τετραετία που θα είμαστε κυβέρνηση, με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερα κίνητρα στις επιχειρήσεις και ξεκάθαρο χωροταξικό πλαίσιο».
Τέλος, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας επέκρινε στην κυβέρνηση λέγοντας πως πορεύεται επενδύοντας στη λογική της «καμένης γης».
«Επαναφέρουν τη ρητορική του "Τσοβόλα δώστα όλα". Ξέρουν ότι θα χάσουν τις εκλογές και θέλουν να δημιουργήσουν αναχώματα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.