(Δ.Τ.): "Να ερευνήσει το ΣΔΟΕ τα "τριπλάσια εισοδήματα" του Παύλου Πολάκη"

Θεσσαλονίκη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Να ερευνήσει το ΣΔΟΕ τα "τριπλάσια εισοδήματα" του Πολάκη»

Την παρέμβαση του ΣΔΟΕ ώστε να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του Παύλου Πολάκη ότι ως γιατρός του ΕΣΥ έβγαζε «διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα» συγκριτικά με την αποζημίωση που εισπράττει ως βουλευτής και για αυτόν το λόγο αναγκάστηκε να ζητήσει και να λάβει το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ, ζητά ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.
«Καλώ το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να ξεκινήσει έρευνα στο Πόθεν Έσχες του κ. Πολάκη ώστε να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του. Εάν όντως δήλωνε διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα, όπως ισχυρίζεται, έχεις καλώς. Εάν δεν εμφανίζονται όμως, τότε ή τα έπαιρνε "μαύρα" και άρα φοροδιέφευγε ή λέει ψέματα για πολλοστή φορά» εξήγησε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Θέσεις και Απόψεις».
Και συνέχισε: «Ο Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Μένιος Κουτσόγιωργας και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα όμως είναι και ο... καθρέφτης του Αλέξη Τσίπρα. Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα ο συγκεκριμένος θα είχε αποπεμφθεί από την κυβέρνηση και θα ήταν η ντροπή του πολιτικού συστήματος. Δυστυχώς, εμείς ζούμε στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ».
Τέλος, ο κ. Καράογλου εκτίμησε ότι η πόλωση στο πολιτικό σκηνικό θα συνεχιστεί με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. «Παραπαίοντας και καταρρέοντας η κυβέρνηση εφαρμόζει τις πρακτικές της κινδυνολογίας, της παροχολογίας και της σκανδαλολογίας. Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να πολώσουν το κλίμα όσο το δυνατόν περισσότερο ούτως ώστε να δημιουργήσουν αντιδεξιά σύνδρομα».