"Προσχεδιασμένο το 'διαζύγιο' Τσίπρα-Καμμένου"

Θεσσαλονίκη, 14 Ιανουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου
«Προσχεδιασμένο το "διαζύγιο" Τσίπρα-Καμμένου»

«Προσχεδιασμένο» χαρακτήρισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου το «διαζύγιο» των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «πρωτόγνωρες καταστάσεις» στην πολιτική ζωή της χώρας, τεκμηριώνοντας την άποψή του υπενθυμίζοντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας στην κοινοβουλευτική του ομάδα ενόψει μιας κορυφαία κοινοβουλευτικής διαδικασίας όπως είναι η ψήφος εμπιστοσύνης. «Ο κ. Καμμένος, επί της, ουσίας "δανείζει" τέσσερις βουλευτές του στον Αλέξη Τσίπρα ώστε μαζί με άλλους δυο "πρόθυμους" να εξασφαλίσει τους 151 βουλευτές και να παραμείνει στην εξουσία» τόνισε χαρακτηριστικά.
Επίσης πρόσθεσε πως δεν είναι υπερήφανος για όσα συμβαίνουν στη Βουλή τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας ορισμένων «πρόθυμων» και «γυρολόγων» βουλευτών, κάνοντας ειδική αναφορά στον Σπύρο Δανέλλη από το Ποτάμι. «Ενώ επίσημα ο κ. Θεοδωράκης δηλώνει ότι το κόμμα του δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο κ. Δανέλλης -ένας "περιηγητής" των κομμάτων καθώς αρχικά ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια έγινε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά ως υποψήφιος δήμαρχος ζητούσε τη στήριξη της ΝΔ- αποφάσισε να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν ζητήματα με μεμονωμένα πρόσωπα τα οποία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο» πρόσθεσε ο κ. Καράογλου.