Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016 η παρουσίαση του βιβλίου "Ορκίζομαι" στις Σέρρες

Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016 η παρουσίαση του βιβλίου "Ορκίζομαι" στις Σέρρες Κύριο

Θεσσαλονίκη, 04 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ» ΤΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στο ξενοδοχείο «PHILIPPOS XENIA» των Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 η παρουσίαση του βιβλίου που έγραψε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου με τίτλο «Ορκίζομαι» και θέμα τη «Συνταγματική Αναθεώρηση».
Για το βιβλίο, το οποίο δωρίζεται και δεν πωλείται, πέραν του κ. Καράογλου, θα μιλήσουν ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτης Καρίπογλου και ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γαρούφας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Βουλευτές Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής και κα. Φωτεινή Αραμπατζή.
Το «Ορκίζομαι» έρχεται να προσθέσει την οπτική του κ. Καράογλου στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την ουσιαστική ανάγκη Συνταγματικής Αναθεώρησης, ώστε να επικαιροποιήσουμε το Σύνταγμά μας και να το αναθεωρήσουμε με βάση τις απαιτήσεις των καιρών. Στα κεφάλαιά του αφηγείται την ιστορική εξέλιξη των ελληνικών Συνταγμάτων από το 1822 μέχρι σήμερα και καταλήγει στην παρουσίαση 19 προσωπικών προτάσεων του κ. Καράογλου για τη βελτίωση, ενδυνάμωση και ανανέωση του Συντάγματος του 1975, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ επί 41 χρόνια
Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Στο βιβλίο αυτό καταθέτω 19 συγκεκριμένες προτάσεις "καρπός" της πολυετούς παρουσίας μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα, οι οποίες φιλοδοξώ να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα».