"Η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας"

"Η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας" Κύριο

Θεσσαλονίκη, 22 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Έτοιμη να κερδίσει και πάλι την καρδιά και την ψυχή του Έλληνα είναι η Νέα Δημοκρατία, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πρακτορείο Fm» και στον δημοσιογράφο κ. Κώστα Μπλιάτκα.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι από το βήμα της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα καταθέσει με σαφήνεια μια ολοκληρωμένη κυβερνητική πρόταση, χωρίς... αυταπάτες, η οποία θα διακρίνεται για την καθαρότητα των επιλογών και των στοχεύσεων της. «Και αυτό θα γίνει μέσω ζύμωσης με την κοινωνία, στο εσωτερικό της οποίας επικρατεί κλίμα απογοήτευσης και απόλυτης καχυποψίας απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα, τη χειρότερη κυβέρνηση στα χρόνια της Μεταπολίτευσης» όπως παρατήρησε.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών εκτίμησε ότι επί του παρόντος ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να κερδίσει πολύτιμο για εκείνον πολιτικό χρόνο και να εξαντλήσει τις όποιες δυνατότητες παραμονής του στην εξουσία.
«Για εμάς η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών δεν είναι μείζον θέμα. Θέσαμε δυναμικά το αίτημά μας και αυτό καταγράφηκε, γιατί είμαστε σίγουροι ότι υπηρετεί το εθνικό συμφέρον» σχολίασε σχετικά, εξηγώντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα ευθύνης, του μέτρου και όχι διαμαρτυρίας.
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτοαπαξιώνεται καθώς δεν διαθέτει σχέδιο και όραμα για τη χώρα. Αντίθετα, εμείς είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας καταθέτοντας ένα αφήγημα που θα αγγίξει και θα πείσει μια κουρασμένη κοινωνία» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του Τύπου περί «στρατοπέδων» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε με νόημα πως: «Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε ενωμένοι ως μια γροθιά».