Δήλωση Θ. Καράογλου στη «Μακεδονία» για την ψήφιση του Ν/Σ για τους αγρότες

Δήλωση Θ. Καράογλου στη «Μακεδονία» για την ψήφιση του Ν/Σ για τους αγρότες Κύριο

Θεσσαλονίκη, 21 Ιουλίου 2015

Δήλωση Θεόδωρου Καράογλου στην εφημερίδα «Μακεδονία» για την ψήφιση του Νομοσχεδίου για τους αγρότες

"Για όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας είναι αυτονόητη επιλογή. Θα υπερψηφίσουμε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, επιδιώκοντας ωστόσο τη χρηστή αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου ευρώ για την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής γεωργίας.
Μέριμνά μας ήταν, είναι και παραμένει η υποστήριξη του αγροτικού κόσμου, ώστε να μην υπάρξει απώλεια στα πραγματικά εισοδήματά τους. Είμαι πεπεισμένος πως λύσεις μπορούν ακόμη και σήμερα να βρεθούν, παρά τα εγκληματικά λάθη που έκανε η Κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση.
Και η Ν.Δ., θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό των αγροτών, όπως έκανε πάντα, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες "διορθωτικές" νομοθετικές πρωτοβουλίες, μέσα από ισοδύναμα μέτρα.
Σε ό,τι με αφορά, η πίστη μου στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας δεν αμφισβητείται, ούτε μπαίνει σε ζυγαριά μικροπολιτικής συναλλαγής. Βλέπετε προέρχομαι από γεωργική οικογένεια, εκλέγομαι στη Β΄ Θεσσαλονίκης που ζει από τη γεωργία και δεν ξεχνώ ότι ο αγροτικός κόσμος μόνο οφέλη είχε από τη στήριξη που του παρείχε όλα τα χρόνια η ευρωπαϊκή οικογένεια".