Θ. Καράογλου: «Η χαλαρή ψήφος ρίχνει νερό στο μύλο της αποσταθεροποίησης»

Θ. Καράογλου: «Η χαλαρή ψήφος ρίχνει νερό στο μύλο της αποσταθεροποίησης» Κύριο

Στη Σίνδο, έδρα του «Καλλικρατικού» Δήμου Δέλτα, πραγματοποίησε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, την πρώτη από τις συνολικά οκτώ πολιτικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει σε όλους τους Δήμους της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Νομού, ενόψει των ευρωεκλογών.

Παρουσία περισσότερων από 450 ατόμων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων «GIORGIO», ο κ. Καράογλου αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, παρουσίασε μια προς μια τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση με αποτέλεσμα την επίτευξη πλεονασματικού προϋπολογισμού για πρώτη φορά μετά από περίπου 32 χρόνια και την επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη βαρύνουσα σημασία και στον καθοριστικό ρόλο που θα διαδραματίσει στη μελλοντική πορεία της πατρίδας μας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014.

«Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Ευρώπης είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο στις αγορές, πριν την ανακοίνωση μεγάλου πλεονάσματος το οποίο θα επιστρέψει στην κοινωνία και κοντά στη διεκδίκηση μιας έντιμης

και δίκαιης λύσης για το χρέος. Ως εκ τούτου, οι ευρωεκλογές μας αφορούν όλους. Δεν είναι υπόθεση που βρίσκεται μακριά από εμάς, ούτε επιτρέπεται η χαλαρή ψήφος. Η χαλαρή ψήφος δεν είναι επιλογή. Ρίχνει νερό στο μύλο της αποσταθεροποίησης και βάζει εμπόδια στο δρόμο που έχουμε χαράξει» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Καράογλου.

Σε άλλο σημείο είπε πως «είναι κρίμα τώρα που πλέον αρχίζουν να φαίνονται στην πραγματική οικονομία τα σημάδια της ανάκαμψης, εμείς να κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Να παραδοθούμε, δηλαδή, σε έναν ανέξοδο και στείρο λαϊκισμό που επιβάλλουν οι φωνές των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνοντας πως «ένα ατύχημα αρκεί για να εκτροχιάσει το τρένο που λέγεται Ελλάδα και να μας γυρίσει προς τα πίσω».

«Η πρόοδος, η σταθεροποίηση και η εξέλιξη της οικονομίας μας χρειάζονται απαραιτήτως πολιτική και οικονομική σταθερότητα» τόνισε αμέσως μετά, σημειώνοντας με νόημα πως: «επιτυχημένη κυβέρνηση δεν είναι εκείνη που υπόσχεται διαρκώς και μοιράζει αφειδώς χρήματα που δεν υπάρχουν, αλλά εκείνη που ενεργεί προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας. Το διακύβευμα των ευρωεκλογών λοιπόν», πρόσθεσε, «είναι ποιος μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και σταθερότητα τη χώρα τα επόμενα χρόνια. Με αυτό το κριτήριο ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, πως αυτήν τη στιγμή η χώρα έχει μια υπεύθυνη Κυβέρνηση και έναν αξιόπιστο Πρωθυπουργό που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ηγετών της Ε.Ε. Ρωτώ λοιπόν. Είναι επιλογή μας να παραδώσουμε τα ηνία της χώρας στη ΡΟΖΑ, στο κόκκινο και στους υπόλοιπους λάτρεις των καθεστώτων στη

Βενεζουέλα και στην Αργεντινή; Ε, όχι λοιπόν. Αυτό δεν είναι επιλογή, είναι καταδίκη για μια χώρα που λειτουργεί ευρωπαϊκά. Για μια χώρα που από το 1981 μπήκε στο δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Στις 25 Μαΐου θα είμαστε όλοι και όλες στις κάλπες για να ανανεώσουμε τη ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο δρόμο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια ισχυρή Ελλάδα μέσα σε μια ισχυρή Ευρώπη» κατέληξε ο κ. Καράογλου, ολοκληρώνοντας χειροκροτούμενος την ομιλία του.

{gallery}stories/ymath/2014/MARCH2014/ekdilosisindos230314{/gallery}