Ο Θ. Καράογλου κόβει τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου στην Περαία με προσκεκλημένο τον Β. Κικίλια

Θεσσαλονίκη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου
Ο Θ. Καράογλου κόβει τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου στην Περαία με προσκεκλημένο τον Β. Κικίλια

Τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου στην Περαία θα κόψει ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023, με προσκεκλημένο τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Royal» (17o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας).
Ο κ. Καράογλου θα ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος με τους παρευρισκόμενους και θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ από την πλευρά του ο κ. Κικίλιας θα μιλήσει για το ισχυρό αποτύπωμα που αφήνει ο τουρισμός στις τοπικές οικονομίες των τουριστικών Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου: «Συνεχίζουμε μαζί με την ίδια ορμή και αποφασιστικότητα! Για να πάμε τον τόπο μας ψηλότερα, για να "χτίσουμε" μαζί τη νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας. Τους επόμενους μήνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση στο δρόμο της σοβαρότητας και της συνέπειας ή θα επιστρέψουμε στις δυσάρεστες εποχές της αβεβαιότητας, της απαξίωσης και του ρίσκου. Η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί και πάλι πρώτη δύναμη στην κάλπη, γιατί στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντανακλάται η θέληση και η αποφασιστικότητα του Έθνους μας για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω».