Κοσμοσυρροή για τον Θ. Καράογλου στο Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου
Κοσμοσυρροή για τον Θ. Καράογλου στο Ωραιόκαστρο

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο χώρο εκδηλώσεων «Δηβέλια» του Ωραιοκάστρου, από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου. Οι δημότες του Ωραιοκάστρου γέμισαν ασφυκτικά κάθε γωνιά της αίθουσας, με τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας να εύχεται η νέα χρονιά να φέρει «υγεία σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα και στην πατρίδα μας σταθερότητα και ασφάλεια».
Ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στο κάλεσμα του πολιτικού του γραφείου και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, μέσω της ψήφου τους, τα χρόνια που πολιτεύεται.
Αμέσως μετά ο πατέρας Νικόλαος Μοναστηρίδης ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ο Θόδωρος Καράογλου έκοψε από ένα κομμάτι για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς και για τους θεσμικούς παράγοντες που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση.
Στην τοποθέτηση που ακολούθησε ο κ. Καράογλου δήλωσε «μάχιμος στην πρώτη γραμμή του αγώνα» για τις αυξημένες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η πατρίδα μας. Ακολούθως έκανε έναν απολογισμό του παραγόμενου κυβερνητικού έργου, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών». Όπως εξήγησε, η πεποίθηση αυτή πηγάζει από τις συνεχείς παρεμβάσεις της Κυβέρνησης για τη διαρκή στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, αλλά και τον άκρως επιτυχημένο τρόπο που διαχειρίστηκε τις μεγάλες εξωγενείς κρίσεις.
«Όπως ανέφερε και ο Πρωθυπουργός της ευθύνης, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, φτάνοντας στο τέλος της πρώτης κυβερνητικής μας θητείας η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να παραλάβει τη σκυτάλη μιας δεύτερης γόνιμης τετραετίας. Στα 3,5 χρόνια που προηγήθηκαν αποδείξαμε ότι ξέρουμε να βγαίνουμε μπροστά και να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις κρίσεις με σύνεση, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Είμαστε η δύναμη της ελπίδας για τους Έλληνες, οι οποίοι θέλουν να ζουν σε μια χώρα με εθνική αυτοπεποίθηση και εθνική υπερηφάνεια. Γι' αυτό, την ώρα της κάλπης, θα δώσουν στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή δεύτερη εντολή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.