Επίσκεψη Θ. Καράογλου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

Επίσκεψη Θ. Καράογλου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β' Περ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, για τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Βάδης Βυρτεμβέργης με την ευκαιρία του Νέου Έτους.

ImageImageImage

ImageImageImage 

Ο κ. Καράογλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Στουτγκάρδη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας, τόσο για την οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα μας και στη Γερμανία, όσο και για τις πολιτικές εξελίξεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις από τη σύνοδο των Βρυξελλών για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, τις συναντήσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού και τις εξελίξεις που αφορούν στην οικονομία και την πορεία της χώρας μας, ο κ. Καράογλου ολοκλήρωσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Στουτγκάρδη μία σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Βάδης Βυρτεμβέργης.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με τη μεγάλη συμμετοχή της δραστήριας ελληνικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκαν οι κοπές βασιλόπιτας των ΤΟ Sindelfingen και Στουτκγάρδης με την παρουσία του κ. Καράογλου ως εκπροσώπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η επίσκεψη του κ. Καράογλου στη Γερμανία έκλεισε την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου με το δείπνο που παρέθεσε ο επιχειρηματικός φορέας DHW-BW προς τιμήν του Βουλευτή κ. Θεόδωρου Καράογλου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία σε τοπικούς, πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της περιοχής, να συνομιλήσουν για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, αλλά και για τις σχέσεις και δυνατότητες συνεργασίας φορέων μεταξύ των δύο κρατών.