ΔΤ Επίσκεψης Θ. Καράογλου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας ως εκπρόσωπος της ΝΔ

ΔΤ Επίσκεψης Θ. Καράογλου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας ως εκπρόσωπος της ΝΔ

Στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας θα βρεθεί ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β' Περ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, στις καθιερωμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Βάδης Βυρτεμβέργης με την ευκαιρία του Νέου Έτους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γερμανία ο κ. Καράογλου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη της μεγάλης και δραστήριας Ελληνικής Κοινότητας της Στουτγκάρδης και να συνομιλήσει μαζί τους για την τρέχουσα οικονομική και πολιτική επικαιρότητα στις δύο χώρες.  

Ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στη Στουτγκάρδη το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 προκειμένου να παραβρεθεί ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην κοπή βασιλόπιτας και στον ετήσιο χορό της ΤΟ Sindelfingen, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα σε κέντρο της περιοχής.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, ο κ. Καράογλου θα παρακολουθήσει τη δοξολογία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου στο Bietigheim-Bissingen. Μετά τη Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας  της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Βάδης Βυρτεμβέργης στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγ. Αθανασίου.

Στη συνέχεια ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στη Στουτγκάρδη όπου και θα έχει αρχικά συνάντηση με τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Βάδης Βυρτεμβέργης σε ελληνική ταβέρνα, ενώ στη συνέχεια στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η κοπή βασιλόπιτας της ΤΟ Στουτγκάρδης.

Η επίσκεψη του κ. Καράογλου στη Γερμανία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ με το δείπνο που θα παραθέσει ο επιχειρηματικός φορέας DHW-BW προς τιμήν του Βουλευτή κ. Θεόδωρου Καράογλου. Ο κ. Καράογλου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για την τρέχουσα επικαιρότητα και την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, αλλά και την πολιτική κατάσταση και τις εξελίξεις στη Γερμανία.