Δελτίο Τύπου 5ης Ολομέλειας του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο Τύπου 5ης Ολομέλειας του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας


Έμφαση στη σημασία του κρίσιμου και νευραλγικού ρόλου της εργασίας στην πορεία της χώρας μας και της οικονομίας μέσα από τις επιταγές του Μνημονίου δόθηκε κατά τη διάρκεια της 5ης Ολομέλειας του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011.

ImageImage

Στη συνεδρίαση παραβρεθήκαν ο νέος υπεύθυνος του Τομέα κος Νικόλαος Νικολόπουλος και οι συνεργάτες του Αναπληρωτές Τομεάρχες κ. Θεόδωρος Καράογλου, κ. Αναστάσιος Καρυπίδης και κ. Χαράλαμπος Παπούκης, καθώς και ο πρώην υπεύθυνος του Τομέα κος Ιωάννης Βρούτσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κος Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, Καθ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε ένας συνοπτικός απολογισμός του έργου που επιτελέστηκε μέχρι σήμερα, καθώς και οι στόχοι του Τομέα για το μέλλον. «Εργασία και Ασφάλιση. Δουλειά και Σύνταξη. Όλη η ζωή του ανθρώπου. Μαζί με την οικονομία κρίνουν το παρόν, αλλά και το μέλλον των Ελλήνων Πολιτών», υπογράμμισε κατά την εισήγησή του ο νέος υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ,  κος Νίκος Νικολόπουλος, δίνοντας το στίγμα του έργου που προβλέπεται να επιτελέσει μαζί με τους συνεργάτες τους.