Η εκπαίδευση του Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθυπουργού μας στοίχισε 90 δισ. ευρώ

Η εκπαίδευση του Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθυπουργού μας στοίχισε 90 δισ. ευρώ Κύριο

Θεσσαλονίκη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: "Η εκπαίδευση του Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθυπουργού μας στοίχισε 90 δισ. ευρώ"

Την άποψη ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αναθέσουμε σε... μαθητευόμενους μάγους, "οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν μείνει μετεξεταστέοι" εξέφρασε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας χθες το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κουφαλίων.
Μπροστά σε περισσότερους από 250 φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης δήλωσε πεπεισμένος για την εκλογική νίκη του κόμματος το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους με την ψήφο τους να πάρουν... σκούπα και φαράσι για να καθαρίσουν την πολιτική και τον τόπο από τα απομεινάρια μιας καταστροφικής διακυβέρνησης.
"Η εκπαίδευση του Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθυπουργού μας στοίχισε 90 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα... δίδακτρά του τα πληρώσαμε πολύ ακριβά και με ΦΠΑ μεγαλύτερο του 23% που φόρτωσε στην παιδεία" ανέφερε ο κ. Καράογλου, χαρακτηρίζοντας την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ως "εκλογές ευθύνης".
Αναφερόμενος στην πολιτική θύελλα που ξέσπασε λόγω της υπογραφής σύμβασης της εταιρείας του κ. Φλαμπουράρη για ανάληψη έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σχολίασε πως πρόκειται για "εξώφθαλμα σκανδαλώδη υπόθεση" και χαρακτήρισε "μονότομα και υποκριτικά" τα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ περί ηθικής της Αριστεράς.
"Ο μύθος της αμέμπτου ηθικής Αριστεράς κατέρρευσε. Παριστάνουν το νέο και την αθώα πολιτική περιστερά, ενώ μυρίζουν πολιτική ναφθαλίνη" σημείωσε, για να απευθύνει αμέσως μετά κάλεσμα συναίνεσης σε όλες τις δημοκρατικές και φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις.
"Οι πολίτες", είπε, "μας δείχνουν το δρόμο της συνεργασίας. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και οπλισμένοι με μετριοπάθεια και συναίνεση να συνθέσουμε ένα σταθερό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας" κατέληξε καταχειροκροτούμενος.