Να αποτάξουμε τη χώρα από την Αριστερή μελαγχολία

Να αποτάξουμε τη χώρα από την Αριστερή μελαγχολία Κύριο

Θεσσαλονίκη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: "Να αποτάξουμε τη χώρα από την Αριστερή μελαγχολία"

"Η ανάπτυξη, η πολιτική σταθερότητα και η οικονομική εξέλιξη μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα μονάχα μέσα από τη συνεργασία, την ειλικρίνεια και την προοπτική που δίνει η Νέα Δημοκρατία σε όλους τους Έλληνες" δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, απευθυνόμενος σε φίλους και στελέχη της Ν.Δ. στο Ωραιόκαστρο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προεκλογικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο "Παύλος Μελάς".
Όπως είπε: "Στις 20 Σεπτεμβρίου πρέπει να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα ως χώρα ή θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον Αλέξη Τσίπρα για τον επτάμηνο εγκληματικό ερασιτεχνισμό του, που μας οδήγησε στην παρακμή".
Σημείωσε δε ότι "η αυτάρεσκη και ναρκισσιστική αριστερή διακυβέρνηση αποδείχθηκε απογοητευτική", εξηγώντας ότι "η Ελλάδα έχει ανάγκη να κυβερνηθεί από μια... εθνική ομάδα ικανών, άξιων και αποφασισμένων ανθρώπων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να διαπραγματευθούν και να πετύχουν".
Αναφερόμενος στα θολά διλήμματα του Αλέξη Τσίπρα περί "παλιού και νέου" τα χαρακτήρισε "επικίνδυνα", "οπισθοδρομικά" και "προσχηματικά" διότι, όπως είπε, επιχειρούν να εγκλωβίσουν τον ελληνικό λαό σε μια θυμική διαχείριση της πολιτικής. "Επιχειρούν", ανέφερε χαρακτηριστικά, "να περιορίσουν τις υπαρκτές πολιτικές επιλογές" και κάλεσε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να αποτινάξει με την ψήφο του την Αριστερή μελαγχολία από τη χώρα.
"Πλέον υπάρχει μέτρο σύγκρισης και ξεκάθαρο δείγμα γραφής της αριστερής διακυβέρνησης. Φοβού τον Τσίπρα και δώρα φέροντα" κατέληξε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.